Stallrosen

Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

Attans vårkänslor...

Av Kerstin - 31 januari 2011 21:06

Sängen var ljuvlig i morse kan jag lova! Även om det nu endast blev 3 ynka timmar, eftersom vovven tyckte det räckte då. Jag klev upp och tog mina 2 trogan följeslagare (vattenhinkarna) och gick ut på bron, kopplade Pepzi, släppte ut honom, låste dörren och vände mig om.. Ingen hund!!!??? Oj, va han så nödig så han sprang upp till stallet direkt?! Nä... Jag gick ner till vägen och kollade, ingen hund. Gick upp till stallet, ingen hund.. Släppte jag inte ut honom?? Kollade inne, ingen hund?? Gick ner mot vägen igen, en bil stannade och pekade mot grannen... Jä...a hund!! Kunde jag väl räknat ut att han dragit till närmsta löptik, inga fel på hans höfter då iaf... Kan lova att nästa vovve blir av med kulorna långt innan den förstått varför han fått dem. Och ja, det blir en vovve, om sådär en 4 veckor. Ett snack med övriga familjemedlemmar och beslutet är taget.

En tripp till Birsta för att köpa en bikini till dottern, middagen intogs på Max. Herregud, min lilla son får i sig ett fullstort hamburger mål!! Till och med jag lämnar..

Solen sken idag, men någon ridning hann jag inte med. Får bli i morgon istället. Då skulle sonen till kompis och dottern ha med sig sin ridkompis hem, de skulle rida så jag får ta en ensam tur på fm.

Alla njöt av solens strålar idag, lilla Katten Zaga satt på altan räcket och njöt, jag kollade om kameran fungerade..   

      

                               Klicka för större bilder

   


Gillar skärpan som blir i bilderna, det är jag inte van vid.


Tänk när jag lärt mig alla inställningar mm då!! Ha ha, ursäkta min barnsliga förtjusning, men jag har ju längtat så länge efter en bättre kamera.    

En kopp kaffe så här på kvällskvisten och jag hänger med en stund till.


Ha det så bra!

Skriver

Kerstin

 
 
Camilla

Camilla

31 januari 2011 22:50

Men vilken vacker katt!

Till och med jag som egentligen inte gillar katter tyckte hon var fin.. Fast det kanske är kameran och den duktiga fotografen som gör så det blir så? :)

http://parellikusken.blogg.se

Kerstin

31 januari 2011 23:09

Kanske är det så, hi hi!!

 
Frida

Frida

31 januari 2011 22:57

sv; Ta det lugnt nu! Jag var hos mellanie till klockan 8, sen åkte jag hem mockade och gav hästar mat, sen tog kort, sen ska jag lägga in de på datorn och redigera dem också!! ;)

http://litenryttare.blogg.se

Kerstin

31 januari 2011 23:07

Redigera, vad är det för trams.... Onödigt jobb, ta bara en snygg bild till att börja med! ;)

 
Anna

Anna

31 januari 2011 23:32

Härliga kort på en nöjd katt:D

Våra hundar drar inte iväg till någon löptik än så länge;) Men de luktar som bara den OM det har gått förbi någon;) Hi hi!! Får se hur länge vi klarar oss!!! Däremot så brukar diverse olika löptikar samlas hos oss...oppppsss!!!

Trevligt med en liten valp:D

Mvh Anna & Tabasco:)

http://www.anaby.bloggplatsen.se

Kerstin

1 februari 2011 08:20

Är nog väldigt olika från hund till hund. Bägge mina collie killar har gett sig av efter tjejer, dock har bägge börjat på "äldre dagar". Ingen av briarderna jag haft har någonsin brytt sig.
Så praktiskt när inte dina killar behöver jaga tjejer!! Ha ha!!

 
Spanaren

Spanaren

1 februari 2011 08:14

Fick du tag i Pepzi till slut *ler*. Förstår din förtjusning med nya kameran och jag njuter lika mycket som du :-) Snyg kisse! Så det blir en ny hund i alla fall/ kram

http://spanaren55.bloggplatsen.se

Kerstin

1 februari 2011 08:24

Till min förvåning så kom han glatt när jag ropade, det brukar han inte göra, han brukar normalt lägga in en högre växel framåt!! Ha ha!! Koppeltvång nu resten av våren! ;) Kissen tackar och bugar.

 
Spanaren

Spanaren

1 februari 2011 12:16

Krama om alla de dina från mig och säg att dom är tjusiga allihopa/ kram

http://spanaren55.bloggplatsen.se

Kerstin

1 februari 2011 18:59

Det ska jag göra! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 1 februari 2020 13:44

Ja, som rubriken säger så börjar jag fundera om jag är det och alltid varit det. Kan liksom inte tacka nej till jobb utan att må dåligt, få lite ångest. Samtidigt så får jag lite ångest över att jag inte är hemma med barnen, som visserligen är stora ...

Av Kerstin - 29 januari 2020 12:40


Efter att ha tittat igenom ett antal inlägg från folk som vill bli medryttare så funderar jag allt mer på varför de inte väljer att skaffa egen häst. De har oftast en lång önske (krav) lista på hur hästen ska vara och vad de ska få göra med hästen, v...

Av Kerstin - 18 januari 2020 15:23


Tiden, den tiden. Ibland rusar den iväg och man kan inte förstå var den tog vägen eller hur den kunde å så fort. Ibland går det sakta, så sakta, som om någon limmat fast visaren på klockan. I april 2019 så bestlutades att vi skulle bli med stor häst ...

Av Kerstin - 4 januari 2020 14:05


Jag tillhör den där gruppen med människor som alltid försöker vara snäll, ställa upp för andra, fixa och dona för att allt ska lösas på bästa sätt, inga krav på att andra på något sätt ska betala tillbaka det, bara alla är nöjda så är jag också nöjd ...

Av Kerstin - 3 januari 2020 15:06

Om det var halvtid i förra inlägget så borde det ju vara heltid i detta. Ett år är avslutat oh vi har tagit tre kliv in i nästa decennium. Jag antar att detta år och decennium kommer att innehålla skratt, tårar, frustration och allt annat som de övri...

Presentation


Livet går i vågor, upp ibland, ner ibland, men även i de brantaste nedförsbackarna så finns det någon liten sak som händer till det positiva. Det är just de sakerna jag ska försöka förmedla, de underbara sakerna som händer runt mig och får mig att må bra.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar

Översätt bloggen

Blogglovin

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards