Stallrosen

Alla inlägg under januari 2014

Av Kerstin - 1 januari 2014 11:28

Barnen kom hem dagen före nyårsaftonen, själv låg jag nerbäddad med migrän, vaknade till och märkte att det var helt tyst i huset och klockan var närmare 12. Gick ner och möttes av detta...

   

Trötta barn och en lite sällskapssjuk kisse (hon saknar verkligen barnen då de är borta).

När jag väl fått liv i barnen så for vi till staller och red ut en sväng. Hero är så otroligt lugn och bra när jag rider med barnen. Klok pålle. Walle skötte sig bra på ridningen, skötseln i stallet gick bra, inga som helst problem med benen nu för tiden, dock fick han ett litet bakslag när vi skulle tränsa, men det var mycket litet och på andra försöket så satt tränset där det skulle.

Det var en trött Walle som kom hem igen sedan, ny väg och bara uppför, blev lite mer trav än han är van vid och som sagt en hel del uppförsbackar. 

Nyårsaftonen tillbringade vi med de andra i området på hockeyplan. Jodå, jag var med och spelade, det är jag som ser så otroligt proffsig ut där bak vid målet.    Sedan for vi till stallet och gjorde klart innan det var dax för middag hos en vän här på gatan. Knackade på hos mina grannar och lämnade mitt telenr. ifall hundarna skulle skälla när de blev ensam en stund medan vi åt. Men sa grannarna, kom över med dem, de kan vara med oss. Jag blev helt ställd, vilka grannar. Och var det så jag behövde hjälp eller passning så var det bara att säga till. De hade haft hund i 21 år och tyckte bara det va trevligt om de fick gå ut med mina (säger de innan de gått med dem, hi hi). Det kändes ju otroligt bra att jag lyckats flytta in i ett hus med sådana grannar.

Nyårskvällen tillbringades med barn, vänner och god mat. Vi firade tolvslaget nere på min gata med barnen, hundarna, så gott som alla grannar och champagne glasen fyllda med jordgubbsdricka, hi hi. Och en massa fyrverkerier. Säga vad man vill om fyrverkerier, det är vackert att titta på, men jösses vad det smällde!! Dexter brydde sig inte alls, han tyckte det bara var super skoj med alla människor och all uppmärksamhet han fick. Eddie tyckte vi kunde gå in igen, men var inte livrädd. Vi gick en sväng sedan och då var allt bra igen. 

Nyårsdagen började med utsläpp av hästarna och en lugn hundpromenad, nu ska vi strax åka upp igen och rida ut en sväng, jag och dottern, blir mysigt.


God fortsättning på det nya året alla ni fina där ute!

Kerstin

Presentation


Livet går i vågor, upp ibland, ner ibland, men även i de brantaste nedförsbackarna så finns det någon liten sak som händer till det positiva. Det är just de sakerna jag ska försöka förmedla, de underbara sakerna som händer runt mig och får mig att må bra.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar

Översätt bloggen

Blogglovin

bloglovin

Skapa flashcards