Stallrosen

Direktlänk till inlägg 27 maj 2013

Morsdag...

Av Kerstin - 27 maj 2013 09:21

Strålande sol under söndagen. Fick sällskap på morgonpromenaden av en cyklande dotter. Tycker om när jag får sällskap på ridturer eller promenader, mycket hinner avhandlas, sådant man inte hinner prata om annars, utan som sker när man har lite "kvalitéts tid". 

Lite lek med Prins när vi väl kom hem. Eftersom inte jag höll i snöret idag så hägrade nog gräset mer, men han lyssnade lite lagom på dottern, lyfte benen och fick sina morötter och tillslut gräs som avslut. Hero var helt vansinnig när Prins var på "fel sida" tråden. Sprang som en dåre så till slut var vi tvungen att släppa in Prins med honom, orkade inte laga hagen om han gått igenom. 

Egentligen skulle vi ha åkt till min mamma, men vi fick lite annat att fixa så vi blev kvar hemma och sedan fick barnen för sig att det var badväder... Sagt och gjort, ner med badsakerna och iväg..

                       

Japp, galenpannorna tog årets 1:a dopp...

Brrrr.... Jag doppade fötterna, och just vid stranden var det skapligt..

Hemma igen tände vi grillen för 1:a gången i år och grillade spett, hamburgare, majs, champinjoner, paprika, ost.. Mumsigt!! Medan jag skötte grillen så hittade ungarna draken och prövade flyga den lite.

   

Bra vindar att flyga i...

Som vanligt lite avslut i stall, med hästar och sedan kvällsturen med hundarna. Många funderingar som snurrar i huvudet nu och har gjort en längre tid... Men inget som håller mig vaken, somnade som en stock och vaknade ovanligt utvilad i morse.

Men idag är en annan dag!

Ha de bäst!

Kerstin

 
 
Erika

Erika

27 maj 2013 10:48

Ser lite kallt ut för att bada. ;)
brr..

http://eriikapettersson.blogg.se

 
sara

sara

27 maj 2013 15:02

Underbara bilder :)

http://sanellie.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

27 maj 2013 18:12

Härliga bilder!!! Kan säga att jag badar INTE:O Tycker att det är alldelens för kallt i vattnet. Då är det bättre temperatur i en badtunna;)

Jag blev filmad av sonen och sedan blev det lite mys innan jag åkte iväg till jobbet:D En mycket bra morsdag!!!

Ha de jättebra så länge och sköt om dig!! Kram


Svar:Vi hade väl inte så höga förväntningar men det blev väldigt bra i slutändan:D Knappt något folk alls på Birsta trots lönehelg?? Måste bero på det fina vädret;) Hade shorts och linne hela dagen och det var lagom klädsel. Fick svida om till jeans när vi åkte hem för då var det betydligt kallare;) Hi hi!!

Mvh Anna & Tabasco:)

http://www.anaby.bloggplatsen.se

 
marianne

marianne

27 maj 2013 21:35

Till och med jag som älskar att plaska tycker det ser kallt ut...brrr.... men ungar är som dom är ;)
Vad är det nu du går och funderar över? ??

Lät gott det där grillkalaset :)

http://marresmams.blogg.se

 
marianne

marianne

28 maj 2013 08:51

Kan vara så att vi hoppar för sällan? Förr gick vi ju upp och hoppade lite då och då, men Maria är inte mycket för ridhuset och jag rider ju nästan alltid med henne. Hon vill helst ha någon som talar om vad hon ska göra ;) Jag ska försöka införa en hoppdag i veckan, om det går.

Ja, synd man inte är i storlek för en liten duktig Prins ;)

http://marremams.blogg.se

 
Anna

Anna

28 maj 2013 13:52

Svar:Härligt att du också ser skillnaden!! Du har ju varit med oss ända "från början". Ju mer jag tittar på filmen desto mer tycker jag att han är mer stabil, avslappnad och samlad..inte lika lång och framtung som tidigare. Det är bara att jobba vidare!!

Jag är väldigt sned i bäckenet då jag har en rotation. Har varit och dragit till mig både ofta och mycket tidigare men tyvärr åker det tillbaka lika snabbt igen:( Suck!!! Stiglädren är jämna och på samma hål men det är nog mitt knä och ben som förmodligen är högre upp ändå för att kompensera längdskillnaden. Ska tänka på att trampa ner hälen och lägga ner knä/ben vid nästa ridtur:D Det är nyttigt att bli filmad så att man ser detaljerna och kan göra en förändring!!! Hi hi!!

Mvh Anna & Tabasco:)

http://www.anaby.bloggplatsen.se

 
Nina

Nina" title="http://blogg.se]Nina[/url]" target="_blank">blogg.se]Nina[/url]

28 maj 2013 21:29

OMG...överlevde de??? Det ser allt annat än skönt ut.. Brrrr....hälsa gullungarna att de var supermodiga, det där hade jag ALDRIG gjort!!!

http://stallskogalund. blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 1 februari 2020 13:44

Ja, som rubriken säger så börjar jag fundera om jag är det och alltid varit det. Kan liksom inte tacka nej till jobb utan att må dåligt, få lite ångest. Samtidigt så får jag lite ångest över att jag inte är hemma med barnen, som visserligen är stora ...

Av Kerstin - 29 januari 2020 12:40


Efter att ha tittat igenom ett antal inlägg från folk som vill bli medryttare så funderar jag allt mer på varför de inte väljer att skaffa egen häst. De har oftast en lång önske (krav) lista på hur hästen ska vara och vad de ska få göra med hästen, v...

Av Kerstin - 18 januari 2020 15:23


Tiden, den tiden. Ibland rusar den iväg och man kan inte förstå var den tog vägen eller hur den kunde å så fort. Ibland går det sakta, så sakta, som om någon limmat fast visaren på klockan. I april 2019 så bestlutades att vi skulle bli med stor häst ...

Av Kerstin - 4 januari 2020 14:05


Jag tillhör den där gruppen med människor som alltid försöker vara snäll, ställa upp för andra, fixa och dona för att allt ska lösas på bästa sätt, inga krav på att andra på något sätt ska betala tillbaka det, bara alla är nöjda så är jag också nöjd ...

Av Kerstin - 3 januari 2020 15:06

Om det var halvtid i förra inlägget så borde det ju vara heltid i detta. Ett år är avslutat oh vi har tagit tre kliv in i nästa decennium. Jag antar att detta år och decennium kommer att innehålla skratt, tårar, frustration och allt annat som de övri...

Presentation


Livet går i vågor, upp ibland, ner ibland, men även i de brantaste nedförsbackarna så finns det någon liten sak som händer till det positiva. Det är just de sakerna jag ska försöka förmedla, de underbara sakerna som händer runt mig och får mig att må bra.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar

Översätt bloggen

Blogglovin

bloglovin

Skapa flashcards