Stallrosen

Alla inlägg under mars 2011

Av Kerstin - 6 mars 2011 08:21

Ha ha!! Här läger man in årets klipp, en naken karl till häst, hoppar en bana på ett föredömligt sätt (han hade ju hjälm) och inte en endaste reaktion. Vakna tjejer, så attans pryda tror jag inte ni är...   

Man får vara glad man har sunda vänner på FB ist...   

Kram på er alla tråkmånsar!

Skriver

Kerstin

Av Kerstin - 5 mars 2011 20:00

Igår rasade ju som sagt ALL snö ner från taket och det var en hel del kan jag lova.

Framsidan är ju skottad, men på baksidan ser det ju ungefär likadant ut.

 

Någonstans bakom den här snöhögen ligger alltså kasa/dynghögen...

 

Ser ni den i mörkret?? Idag var det lite kallgrader dessutom så snön var ju stenhård. Det finns inte i min värld att jag tänker skotta bort det här för hand och traktorn kommer inte runt till baksidan eftersom det är en JÄTTE snöhög, eller 2 rättare sagt, den ena blev så hög att vi var tvungen att göra en till framför. Ja detta är alltså ivägen för traktorn.. Suck.. Snart vår.. Hoppas jag på..


Dexter är tydligen en livsnjutare, precis som husse...


Sonen ligger nu i feber, själv har jag lite ont i halsen och ena ögat är illrött. Såg det redan igår, men trodde det berodde på att jag var trött.. Men så verkar det ju inte vara. Nåväl, står ju på benen fortfaranse och känner mig pigg så det är ingen fara med mig.


  Tja det var väl allt från idag...

Skriver

Kerstin

Av Kerstin - 5 mars 2011 19:51

Idag måste jag nog säga att jag fyndade ordentligt bra! Köpte 3 st täcken för 285,-!! Bara ett av dem skulle ha kostar 245,- i ordinarie pris!

2 ponny täcken!


    

Och ett täcke till Sydney, perfekt när hon blivit svettig eller blöt när det är lite kallare ute!


Skriver

Kerstin


Av Kerstin - 5 mars 2011 07:35


un minimum de matériel
Bjuder på den här medan jag jobbar!

Skriver

Kerstin

Av Kerstin - 4 mars 2011 22:03

Fick ett mms av sambon idag... Blev gråtfärdig när jag såg det. Precis ALL snö från stalltaket hade rasat ner, man såg bara en meter av stalldörren högst upp... Fatta hur tung den snön skulle vara att skotta undan!! Jag som redan hade jobbat lite mer än 17 timmar, inte hunnit mocka eller förbereda något, eftersom jag valde att sova 2 timmar i morse istället. Men så kom ett sms också "Vill du att jag ska ta traktorn och skotta fram dörren?"    Bästa sambon man kan ha.

Nu glor jag lite på tv, ska snart hoppa i säng, varit en lång, men bra dag.

Skriver

Kerstin

Av Kerstin - 4 mars 2011 02:27

Tänk vad dagarna går iväg... Sov gott idag med, duktiga dottern fixade med vovvarna!! Imorgon (läs fredag) skulle jag vara ledig, men blev inringd på jobb, så jag åker bara härifrån och direkt hem, släpper ut hästarna och sover 2 timmar innan det bär iväg till nästa ställe. Men sedan är det bara 4 dagara kvar innan även jag får lite sportlov.   Ska bli skönt. Inatt är vi dock bara trevliga personer som jobbar så det är lätt att hålla sig vaken. Fast i och för sig så är det ju aldrig otrevliga personer som jobbar här, så det är väl därför även nätterna susar förbi som ett skott. Tur man har så bra kollegor och jobb.

Ha en bra fredag!

Skriver

Kerstin

Av Kerstin - 3 mars 2011 03:06

..Precis som det ska. Valpen sköter sig exemplariskt, dotter fortfarande hemma, bara dag 2, men ändå. Hoppas nu bara sonen inte blir sjuk på sportlovet som kommer till veckan. Idag (läs onsdag) skötte i alla fall min söta lilla duktiga dotter om Dexter medans jag sov. Jag tog en promenad med Pepzi när jag kom hem och var ute med Dexter och släppte ut hästarna, sedan hade hon gått med Pepzi och Dexter under förmiddagen, så jag fick sova nästan ända till kl. 13!! Vilken kanon unge man har!! Hon hade ju trots allt feber och var sjuk.   Hoppas det går lika bra idag (läs torsdag), eftersom jag ska jobba en natt till.

Hoppas hinna åka till grannen och hämta lite spån under dagen, eller så får det bli på fredag så tar jag och fyller kylskåpet istället... Suck!!

Har ialla fall haft en som komunicerar med djur på New Dawn, vilket var väldigt intressant på olika plan. Först ställde jag en "gratis fråga", fick svar som gjorde mig lite fundersam så jag frågade vidare. Nu har vi kommit en bit på väg och vi får se vart vi landar när allt är klart. Vad jag tycker är mest intressant är att när jag går i stallet och funderar så kan jag få "svar" på mina funderingar blixtsnabbt. Jag påstår inte på något vis att jag kan komunicera med djur, men att jag och New Dawn har något speciellt band, känner jag samt att andra som kan prata med djur har sagt det till mig ett flertal gånger. Detta gör det här ännu mer intressant tycker jag. Kanske är det därför jag står ut med hennes knas anfall och andra fel med henne. Brukar ofta få den tanken att syftet med henne är att hon ska ta mig till en annan nivå. Med det menar jag inte ridmässigt utan mera tankemässig om hantering och till viss del ridning också naturligtvis. Flummigt, ja ja, men jag förstår.   

Ha en riktigt solig dag idag och njut av takdropp och vårsolen!

Skriver

Kerstin

Presentation


Livet går i vågor, upp ibland, ner ibland, men även i de brantaste nedförsbackarna så finns det någon liten sak som händer till det positiva. Det är just de sakerna jag ska försöka förmedla, de underbara sakerna som händer runt mig och får mig att må bra.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar

Översätt bloggen

Blogglovin

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards